Zij zijn sinds 1985 actief in de horeca in Sittard. Vanaf het begin staat kwaliteit en het goed overbrengen van de traditionele Griekse keuken bij hen op de eerste plaats. Hierbij is het vooral belangrijk dat er altijd gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit vlees, vis, groenten en kruiden. Daarnaast moet de klant zich 'thuis' voelen in hun restaurant.
Ze willen de authentieke Griekse gastvrijheid en sfeer overbrengen. Om deze reden is het restaurant afgelopen jaar flink onder handen genomen. Terug naar het authentieke Griekse gevoel van gezelligheid, samen zijn en kwalitatief goed eten en drinken. Of zoals ze zelf zeggen: "De klant moet van ons niet anders gewend zijn." Na 28 jaar in Sittard zijn ze nog steeds gedreven om klanten te verrassen.
Dit gevoel komt voort uit de waardering die zij iedere keer weer krijgen van klanten. Door hun passie voor koken willen zij nog jaren doorgaan en zijn ze continu bezig de menukaart te verrijken met nieuwe gerechten uit de traditionele Griekse keuken.
Authentieke Griekse gezelligheid en goed eten & drinken. Vraag ook naar onze wildspecialiteiten! Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de lekkerste wildgerechten op Griekse wijze.