Beoordelingen van onze klanten

Schrijf een review

Google Reviews
 5 / 5    5

Beste visrestaurant dat ik ken.

 5 / 5    Marco Vogten
01-08-2021
 4 / 5    4

 4 / 5    Calixto Huben
31-07-2021
 5 / 5    5

Echt heerlijk heerlijk gegeten en super ontvangen en bediening bij grieks restaurant Delphi in Sittard... na een zware teleurstelling en slechte bediening eergisteren bij hun buren van la cubanita waar we zeker na vanavond voortaan aan voorbij lopen om bij dit voortreffelijk grieks restaurant te gaan eten... dit was echt grieks eten in de superplus... en zeker geen standaard grieks restaurant... dit was een griekse beleving. Alles was top

 5 / 5    paardenvriendin1 .Farriersfarm
29-07-2021
 5 / 5    5

Gastvrij, gezellig Restaurant. Eten top.

 5 / 5    Leon Senden
26-07-2021
 5 / 5    5

Super lekker gegeten en super leuk personeel.. heel vriendelijk en wel in voor een grapje.. Het was weer geweldig , echt top gegeten voor ieder wat wils.. Zo uit gebreid en alles smaakt anders , te lekker..!!! Echt een aanrader..

 5 / 5    Erik Reubzaat (Tattoo-Reub)
25-07-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Peter Kleinjans
24-07-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Hans Kleijn
21-07-2021
 4 / 5    4

 4 / 5    Calixto Huben
11-07-2021
 4 / 5    4

Lekker gegeten. Fijne gezellige sfeer. Wel prijzig....

 4 / 5    john hertogh
08-07-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Ronald Delahaye
03-07-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Corina Janssen
27-06-2021
 5 / 5    5

Gezellig restaurant met grote porties!

 5 / 5    Thaomy T
25-06-2021
 5 / 5    5

Super lekker gegeten, en gezellig personeel!! Groeten uit Luyksgestel, als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug...

 5 / 5    Ilonka Smits
24-06-2021
 5 / 5    5

Altijd vriendelijk en lekker!

 5 / 5    Dennis De Loo
20-06-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Theo Bauwens
19-06-2021
 5 / 5    5

Het beste Griekse restaurant in Limburg...

 5 / 5    Dick Bruining
17-06-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    sanne
12-06-2021
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten. Goede combinaties. Vriendelijk personeel en Coronaproof

 5 / 5    marijke en michel van gulick
17-05-2021
 5 / 5    5

Eten afgehaald. Net zo super verzorgd als in het restaurant. En het was weer overheerlijk. Voor herhaling vatbaar. Maar hopelijk mogen we snel weer eten in het restaurant altijd gezellig, vriendelijk personeel en de eigenaar heeft altijd tijd voor een persoonlijk woord.

 5 / 5    Mary Holken
14-05-2021
 5 / 5    5

Altijd even lekker. Top restaurant, ook voor afhaal!

 5 / 5    Eric Munsters
12-03-2021
 5 / 5    5

Overheerlijk gegeten, best greek in town.

 5 / 5    Cindy Baggen
11-03-2021
 5 / 5    5

Op ons huwelijk in 1987 kregen we o.a. een dinerbon om bij Delphi te gaan eten. Sindsdien komen we meerdere malen per jaar bij Joannis en Maria. Heerlijk eten in een fantastische sfeer. In één woord: TOP

 5 / 5    Ruud Elzinga
22-01-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Lucien Fouwels
13-12-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ron Fredriksz
20-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Cindy Tilburgs
04-11-2020
 5 / 5    5

Geweldige sfeer. Eerlijk eten en zeer vriendelijk personeel en eigenaar. Eten echt heerlijk!!

 5 / 5    A Noord
26-10-2020
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten, fijne bediening, altijd een feest om hier te eten

 5 / 5    Lidy Mattijssen
15-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    René
05-10-2020
 5 / 5    5

Heel erg lekker gegeten, grote porties en super vriendelijke bediening. Restaurant is erg gezellig en sfeervol ingericht. Zeker een aanrader!

 5 / 5    Mandy Vos
04-10-2020
 4 / 5    4

Gezellig goeie service eigenaar en personeel top

 4 / 5    Piet Leers
01-10-2020
 5 / 5    5

Genoten...

 5 / 5    Sandra Vaessen
26-09-2020
 5 / 5    5

Heerlijk eten. Top eigenaar altijd vriendelijk en gastvrij.

 5 / 5    Anita Tummers-Janssen
25-09-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    William Denissen
24-09-2020
 5 / 5    5

Gezellig en goed eten.

 5 / 5    Sandra Wullms
23-09-2020
 5 / 5    5

Having been to Delphi twice, I can now confirm that I am smitten with the place. It is as much omnivore friendly, as vegetarian friendly, with a couple of fully plant-based options as well. The staff is incredibly helpful. You can a large amount of tasty food for fair prices. (To be honest, I have not managed to finish my plate so far when eating there - but in case you want to take it home, this is also an option!) Would definitely recommend it!

 5 / 5    Avril [????] S
20-09-2020
 5 / 5    5

Vers en heerlijk Grieks eten. Het is niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste vind ik.

 5 / 5    Anoniem
18-09-2020
 5 / 5    5

Echt lekker eten en meer dan genoeg aan de hoofdmaaltijd

 5 / 5    Jeroen Martens
10-09-2020
 5 / 5    5

Bijzonder Grieks gerecht gegeten. Was erg lekker.

 5 / 5    Fred Wouters
09-09-2020
 5 / 5    5

Heerlijk eten in een zeer gastvrije en gezellige omgeving. Complimentje voor de bediening, als klant voel je je hier echt koning.

 5 / 5    N Fijen
06-09-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Marc en Sonja Ypeij
05-09-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    R Wormhoudt
31-08-2020
 5 / 5    5

Het was super gezellig

 5 / 5    fatima debora nancy Gemert
31-08-2020
 5 / 5    5

Top restaurant!!

 5 / 5    Brian smeets
30-08-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ton Van Wijk
27-08-2020
 5 / 5    5

DÉ beste Griek in een straal van (minimaal) 340 km. Overheerlijke gerechten, mooi opgemaakte borden, méér dan voldoende eten, met échte liefde bereidt, zonder te overdrijven, vriendelijk personeel, én een prijs/kwaliteit waar je 'U' tegen zegt. (de eigenaar mag dit gerust lezen, want een eerlijkere zakeman is er niet). Ik hoop dat niet iedereen meteen gaat reserveren, want dan moet ik langer wachten. TOP restaurant!!! Groetjes van, Aporones.

 5 / 5    Sjnuutje Kijker
22-08-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Patrick Henssen
11-08-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ben Hartog
09-08-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Appie Verschoor
08-08-2020
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten. Zowel de Delphi schotel als ook de vegetarische artisjokken schotel waren zeer smaakvol. Alles lekker mals en goed gekruid. Het personeel is uiterst vriendelijk en zeer bekwaam, dit alles in een zeer relaxte sfeer. Wij komen snel weer n keertje langs.

 5 / 5    Janique Francort
01-08-2020
 5 / 5    5

Heerlijke gerechten, met subtiele smaak. Ook speciale wensen worden vervuld. Zeer enthousiast personeel en eigenaar.

 5 / 5    Karin Colaris
29-07-2020

Authentieke Griekse gezelligheid en goed eten & drinken. Vraag ook naar onze wildspecialiteiten! Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de lekkerste wildgerechten op Griekse wijze.

Adres

Putstraat 32, 6131 HL, Sittard

Reserveren


046 452 53 58

Menukaart

Traditioneel & speciliteiten