Beoordelingen van onze klanten

Schrijf een review

Google Reviews
 5 / 5    5

Vers en heerlijk Grieks eten. Het is niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste vind ik.

 5 / 5    Anoniem
18-09-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Anita Tummers-Janssen
10-09-2020
 5 / 5    5

Echt lekker eten en meer dan genoeg aan de hoofdmaaltijd

 5 / 5    Jeroen Martens
10-09-2020
 5 / 5    5

Bijzonder Grieks gerecht gegeten. Was erg lekker.

 5 / 5    Fred Wouters
09-09-2020
 5 / 5    5

Heerlijk eten in een zeer gastvrije en gezellige omgeving. Complimentje voor de bediening, als klant voel je je hier echt koning.

 5 / 5    N Fijen
06-09-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Feestartikelen Limburg
05-09-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    R Wormhoudt
31-08-2020
 5 / 5    5

Het was super gezellig

 5 / 5    fatima debora nancy Gemert
31-08-2020
 5 / 5    5

Top restaurant!!

 5 / 5    Brian smeets
30-08-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ton Van Wijk
27-08-2020
 5 / 5    5

DÉ beste Griek in een straal van (minimaal) 340 km. Overheerlijke gerechten, mooi opgemaakte borden, méér dan voldoende eten, met échte liefde bereidt, zonder te overdrijven, vriendelijk personeel, én een prijs/kwaliteit waar je 'U' tegen zegt. (de eigenaar mag dit gerust lezen, want een eerlijkere zakeman is er niet). Ik hoop dat niet iedereen meteen gaat reserveren, want dan moet ik langer wachten. TOP restaurant!!! Groetjes van, Aporones.

 5 / 5    Sjnuutje Kijker
22-08-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Patrick Henssen
11-08-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ben Hartog
09-08-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Appie Verschoor
08-08-2020
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten. Zowel de Delphi schotel als ook de vegetarische artisjokken schotel waren zeer smaakvol. Alles lekker mals en goed gekruid. Het personeel is uiterst vriendelijk en zeer bekwaam, dit alles in een zeer relaxte sfeer. Wij komen snel weer n keertje langs.

 5 / 5    Janique Francort
01-08-2020
 5 / 5    5

Heerlijke gerechten, met subtiele smaak. Ook speciale wensen worden vervuld. Zeer enthousiast personeel en eigenaar.

 5 / 5    Karin Colaris
29-07-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Rudi van Regenmortel
25-07-2020
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten. Fijne eigenaar en zeer vriendelijk personeel Komt u in Sittard en houdt u van traditioneel grieks is dit een exhte aanrader.

 5 / 5    Jan Suttorp
25-07-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Anna Szczepa?ska
21-07-2020
 5 / 5    5

Altijd goed eten.

 5 / 5    leonie koehoorn
20-07-2020
 5 / 5    5

Heel vriendelijk, zeer lekker eten.

 5 / 5    Anna Laczewska
18-07-2020
 5 / 5    5

Weer lekker gegeten. Fantastise bediening.

 5 / 5    Marcel Dols
12-07-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Eline Vanstratum
10-07-2020
 5 / 5    5

Vriendelijke gastheer, attente bediening die constant bezig is. Heerlijk gegeten. Is voor ons meestal een uitstapje bij gelegenheden.

 5 / 5    Jos K
09-07-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Roger Remmen
09-07-2020
 3 / 5    3

 3 / 5    Morgan Seeger
06-07-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Kees Bouman
04-07-2020
 5 / 5    5

We hebben hier gisteravond gegeten met ons 3e. Wij zijn grote eters. Het voorgerecht hadden we de verschillende warme gerechtjes ( 2 pers besteld ) dit was heerlijk en meer dan genoeg. Als hoofdgerecht de sonassi schotel voor 3 personen. Vlees was heerlijk mals, lekker gekruid, alleen veelste veel haha. Denk een 30+ stukken vlees + een laag gyros op de schotel. Alle bijgerechten waren heerlijk. Alles wat je niet opkrijgt kun je mee naar huis nemen. Dit word netjes op een aluminuim schaal gelegd en afgedekt. Tevens is de bediening heel vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeer zeker terug. Lees volledig +

 5 / 5    Chris Beijer
02-07-2020
 3 / 5    3

 3 / 5    Bas Nieuwland
30-06-2020
 5 / 5    5

Beste Griek ooit ! Komen hier echt al jaren en nog geen enkele keer teleur gesteld

 5 / 5    Michiel Tummers
27-06-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Mara Hermse
25-06-2020
 3 / 5    3

 3 / 5    Éloïse Lortie
18-06-2020
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten met vriendelijke baas en personeel

 5 / 5    Marc Wijnen
14-06-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Gianno Waltmans
11-06-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Marc Ypeij
10-06-2020
 5 / 5    5

Na de coronatijd weer heerlijk gegeten vanavond. Top

 5 / 5    B.M.M. Baumgarten
05-06-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ine Philippen
29-05-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Maddy Renkens
26-04-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Tilla Janssens
14-04-2020
 5 / 5    5

Gelukkig ook tijdens Coronacrisis kunnen genieten van de heerlijke (afhaal)gerechten van Delphi. Zoals gewoonlijk topkwaliteit eten en overdadige porties. Go Delphi !

 5 / 5    Lianne Dols
11-04-2020
 5 / 5    5

Lekker eten en goeie bediening en erg vriendelijke mensen

 5 / 5    Cops Joep
13-03-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    John Nowak
08-03-2020
 4 / 5    4

Dat is een goede restaurant. Het was heerlijk Grieks eten.

 4 / 5    Petra Coumans
08-03-2020
 5 / 5    5

Heb heel lekker gegeten en gedronken

 5 / 5    Frits Bogie
07-03-2020
 5 / 5    5

Lekker eten.Gezellig atmosfere

 5 / 5    Elwira Spryszynska
06-03-2020
 5 / 5    5

Visschotel voor 2 vandaag gehad, super lekker. Eigenaar en bediening heel aardig.

 5 / 5    Wiel Cleven
04-03-2020
 5 / 5    5

Vriendelijk personeel. Echt een aanrader er wordt tijd voor je genomen. Jarige wordt aandacht aanbesteed. Gewoon super

 5 / 5    Robert Hendrix
03-03-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    paul frings
02-03-2020
 5 / 5    5

Heerlijk gegeten

 5 / 5    Edwin Janssen
02-03-2020
 5 / 5    5

Heerlijk eten, fantastische bediening.

 5 / 5    Arthur Van Marrewijk
01-03-2020

Authentieke Griekse gezelligheid en goed eten & drinken. Vraag ook naar onze wildspecialiteiten! Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de lekkerste wildgerechten op Griekse wijze.

Adres

Putstraat 32, 6131 HL, Sittard

Reserveren


046 452 53 58

Menukaart

Traditioneel & speciliteiten